Szolgáltatások

Párkapcsolati harmonizáció

Szerelmi kötés helyett: szerencse szerelemben! Sokkal jobb, gyorsabb, hatékonyabb és célravezetőbb! Úgy gondolom, hogy minden nő egy kicsit boszorkány is valahol a szó nemes értelmében azaz egy értékes, ösztönös, nagy tudású istennő! Ám ezt az istennői mivoltod mások is és talán te is sokszor elnyomtad magadban. Pedig csak emlékezned kellene arra, hogy ki vagy valójában. Én megtanítlak arra, hogy ne függj senkitől érzelmileg és ezáltal egy erős és független pozícióból tudj dönteni életed eseményeiről. Megtanítalak a vonzás törvényére és segítelek mágikus képességeimmel. Egy darabig amíg szükséges addig fogom a kezed. Segítek felébreszteni benned a tudást és így közös együttműködéssel megteremtjük életedben az álmaidat. Mit szeretnél? Mit akarsz valójában? Milyen férfit/nőt, kapcsolatot szeretnél? Írd le és én segítek megvalósítani egy olyan komplex programban ami pozitív energia feltöltésből, kártyajóslásból, sorselemzésből és tanácsadásból áll. Mivel 15 éve vagyok a pályán mára már világossá vált számomra, hogy annak az embernek aki krízisben van a párkapcsolat terén nagyon jól esik az ha van valaki akit bármikor felhívhat, aki tanácsokkal látja el. Főleg ha elkezdünk közösen együtt dolgozni a szerelmi kapcsolatodon. Ezért hetente egyszer, előre megbeszélt időpontban el tudsz érni skype-on is. Ha hívsz lehetőleg ne azzal kezd hogy szerelmi kötést szeretnél, mert nem tudod hogy mennyibe kerül, van e rá pénzed időd és energiád. S ami a legfontosabb, hogy vállalom e?! Felelősségteljes gondolkodású ember lévén csak olyasmit vállalok el amibe tényleg tudok segíteni. Ezért javaslom kérj egy konzultációs-kártyajóslós időpontot (távol éllőknek Skype-on, Facebook messengeren), ahol te elmondod mit szeretnél és én elmondom illetve megnézem kártyából, hogy kivitelezhető-e amit kérsz. Itt nagyjából bekalibráljuk hogy mennyire, illetve hány százalékban kivitelezhető, árakat stb. és ekkor még mindig eldönthetted, kéred-e. Javaslom csak akkor írj ha rászántad magadat, mert addig felesleges rám küldeni oldalakat amiben leírod a problémádat egyrészt mert úgyis látom másrészt megnézni csak az összeg beérkezését követően fogom. Csak olyasmit kérhetsz ami a lelki fejlődésedet szolgálja, ne hidd el, tapasztald meg!

Szívmágnes

A szívmágnes egy olyan szakrális pecsét a szívedben, amely bevonzza neked a párodat. Azt a férfit vagy nőt, akit eredendően neked rendelt az ég és akivel a túlvilágon még leszületésetek előtt megegyeztetek, hogy összekötitek az életeteket. A pecsétet feltelepítem, beprogramozom és bekapcsolom. Onnantól varázslatos energiája sugároz és vonz! Olyan embereket és kapcsolatokat vonzhatsz magadhoz melyekre mindig is vágytál. “Miután kipróbáltam a szívmágnest, nemcsak érzelmileg erősödtem meg, de mintha az egész világ kinyílt volna felém: könnyebben megtaláltam a hangot a környezetemmel, elfogadóbb lettem, több lett a pozitív energiám. Elengedtem a múltat, igy lett helye a jövőnek. Ennek eredményeképpen bevonzottam azt az embert akivel kölcsönösen igaz-tiszta szerelemben élhetek, most volt az esküvőnk. Köszönöm Julianna!”

Fixálás

Fixációs mágiát akkor szoktam alkalmazni amikor egy férfi vagy nő nagyon hullámzó. Elmegy majd visszajön, nem tudja mit akar stb. Ekkor ezzel elérjük, hogy mindig egy szinten maradjon és ne keljen attól félni, hogy már megint mikor gondolja meg magát vagy a harmonikus idilli állapot az meddig tart.